Read Menneen maailman maalari by Kazuo Ishiguro Free Online


Ebook Menneen maailman maalari by Kazuo Ishiguro read! Book Title: Menneen maailman maalari
The author of the book: Kazuo Ishiguro
ISBN: 9513067017
ISBN 13: 9789513067014
Language: English
Edition: Tammi
Date of issue: 1988
Format files: PDF
The size of the: 534 KB
City - Country: No data
Loaded: 2578 times
Reader ratings: 6.1

Read full description of the books:On vuosi 1948 Nagasakissa. Toinen maailmansota on päättynyt, Japanin jälleenrakennus ja amerikkalaistuminen ovat hyvässä vauhdissa. Vanheneva taiteilija Masuji Ono asuu isossa, rappeutuvassa talossaan yhdessä tyttärensä kanssa, vaimo ja poika ovat kuolleet sodan aikana, vanhempi tytär on naimisissa toisessa kaupungissa.
Ennen sotaa Ono oli maineikas taidemaalari, mutta nyt hänen teoksensa, joista hän oli niin ylpeä, ovat kadonneet seiniltä, sillä ne olivat sisällöltään propagandistisia, Japanin imperialismia ja militarismia palvelevia. Nuoremman polven ihmiset antavat ymmärtää, että hänen olisi syytä hävetä töitään, että hän niiden vuoksi on osaltaan syypää menneisyyden erehdyksiin, että hänen jopa olisi viisainta päättää päivänsä, kuten muutamat hänen kohtalotoverinsa ovat tehneet.
Ono joutuu ottamaan kantaa menneisyyteensä yrittäessään naittaa nuoremman tyttärensä. Edellinen avioliittohanke on epäonnistunut, ja Ono pelkää, että hänen tekemistensä vuoksi nyt voi käydä samoin. Muistoissaan hän palaa opiskeluaikoihinsa ja uransa kukoistuskauteen, seuloo tekojaan ja käymiään keskusteluja yrittäen selvittää itselleen, missä kohden hän on tehnyt väärin. Kun ratkaisevan avioliittoneuvottelun, miain, aika tulee, Ono joutuu nielemään ylpeytensä pelastaakseen perheensä kunnian.
Ishiguro kirjoittaa hienostuneesti ja taitavasti niin taiteesta kuin politiikastakin, kunnianhimosta ja kunniantunnosta, menneisyydestä ja nykyajasta. Hänen teoksensa on kuin japanilainen vesivärimaalaus: herkkä, pelkistynyt, läpikuultava, täynnä tunnelmaa.


Download Menneen maailman maalari PDF Menneen maailman maalari PDF
Download Menneen maailman maalari ERUB Menneen maailman maalari PDF
Download Menneen maailman maalari DOC Menneen maailman maalari PDF
Download Menneen maailman maalari TXT Menneen maailman maalari PDFRead information about the author

Ebook Menneen maailman maalari read Online! Kazuo Ishiguro (カズオ・イシグロ or 石黒 一雄) is a British novelist of Japanese origin and Nobel Laureate in Literature (2017). His family moved to England in 1960. Ishiguro obtained his Bachelor's degree from the University of Kent in 1978 and his Master's from the University of East Anglia's creative writing course in 1980. He became a British citizen in 1982. He now lives in London.

His first novel, A Pale View of Hills, won the 1982 Winifred Holtby Memorial Prize. His second novel, An Artist of the Floating World, won the 1986 Whitbread Prize. Ishiguro received the 1989 Man Booker prize for his third novel The Remains of the Day. His fourth novel, The Unconsoled, won the 1995 Cheltenham Prize. His latest novel is The Buried Giant, a New York Times bestseller. He was awarded the Nobel Prize in Literature 2017.

His novels An Artist of the Floating World (1986), When We Were Orphans (2000), and Never Let Me Go (2005) were all shortlisted for the Man Booker Prize.

In 2008, The Times ranked Ishiguro 32nd on their list of "The 50 Greatest British Writers Since 1945". In 2017, the Swedish Academy awarded him the Nobel Prize in Literature, describing him in its citation as a writer "who, in novels of great emotional force, has uncovered the abyss beneath our illusory sense of connection with the world".


Reviews of the Menneen maailman maalari


FREDERICK

After reading this book, Your life will change!

JOSHUA

A charming book, a lot more!

ISLA

Despite the criticism, I liked the book!

LOUIS

Phone number you need to drive to protect against robots. I wrote the number and downloaded without registering.

HOLLY

I was inspired by this book!
Add a comment
Download EBOOK Menneen maailman maalari by Kazuo Ishiguro Online free

PDF: menneen-maailman-maalari.pdf Menneen maailman maalari PDF
ERUB: menneen-maailman-maalari.epub Menneen maailman maalari ERUB
DOC: menneen-maailman-maalari.doc Menneen maailman maalari DOC
TXT: menneen-maailman-maalari.txt Menneen maailman maalari TXT