Read Sarasvatin hiekkaa by Risto Isomäki Free Online


Ebook Sarasvatin hiekkaa by Risto Isomäki read! Book Title: Sarasvatin hiekkaa
The author of the book: Risto Isomäki
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Edition: Tammi
Date of issue: 2005
Format files: PDF
The size of the: 586 KB
City - Country: No data
Loaded: 2006 times
Reader ratings: 3.6

Read full description of the books:Ekologinen jännitysromaani, joka päättyy ihmisen itsensä aiheuttamaan ympäristökatastrofiin. Tämä visionäärinen teos jättitsunamien merkityksestä ihmiskunnan historiassa oli jo kustantajalla, kun hyökyaalto iski Aasian rannoille.

Kertomus sijoittuu lähitulevaisuuteen, Suomeen ja maailmalle, Grönlannin mannerjäätikölle ja Intian valtameren alueelle. Venäläinen tutkija Sergej yrittää yhdessä intialaisen tutkijayhteisön ja kollegansa Amritan kanssa selvittää Cambaynlahdesta meren alta löytyvän vajonneen kaupungin arvoitusta. Samaan aikaan suomalainen Kari Ahola yrittää toisaalla kehittää ratkaisua jäätiköiden sulamisongelmaan. Jäätiköitä tukii myös Gönlannissa tukikohtaansa pitävä tutkimusyksikkö ja filippiiniläissyntyinen erakko Susan Chang. Yllättävällä tavalla nämä kaksi tutkimuslinjaa tangeeraavat toisiaan, ja tutkijat ymmärtävät, että jäätiköt ovat vaarassa sulaa, minkä seurauksena maapalloa uhkaa kaiken tuhoava tsunamikatastrofi ja vedenpaisumus. Alkaa löytyä vastauksia myös vuosituansia sitten asetettuihin kysymyksiin.

Lopulta käy niin, että vaikka tutkijat ovat osanneet ennustaa jättiaaltojen synnyn, aikaa estää niiden vyöry ei enää ole.

Tämän romaanin poikkeuksellinen imu ei perustu juoneen vaan asiantuntemukseen. Kirjan sankareita ovat tutkijat, joiden tutkimuspolkujen seuraaminen luo teokseen sen jännitysmomentit. Lukijalle avautuu laajoja näkymiä maapallon historiaan, luonnonilmiöiden taustoihin, sivilisaation syntyyn ja kehitykseen, avaruuden rakenteeseen, Atlantiksen arvoitukseen. Vaikuttavimmillaan Isomäki on kertoessaan napajäätiköstä: lumen, jään, ilman ja veden arvaamattomuudesta, niiden liikkeistä ja muodoista. Hän pitää lukijan pihdeissään, sillä hänellä on jos jollain on paitsi lumen myös veden taju.


Download Sarasvatin hiekkaa PDF Sarasvatin hiekkaa PDF
Download Sarasvatin hiekkaa ERUB Sarasvatin hiekkaa PDF
Download Sarasvatin hiekkaa DOC Sarasvatin hiekkaa PDF
Download Sarasvatin hiekkaa TXT Sarasvatin hiekkaa PDFRead information about the author

Ebook Sarasvatin hiekkaa read Online! Risto Isomäki is a Finnish environmental activist and author of science fiction and nonfiction books. His 2005 novel Sarasvatin hiekkaa was nominated for the Finlandia Prize in 2005 and won the Tähtivaeltaja award in 2006.


Reviews of the Sarasvatin hiekkaa


GABRIEL

Put it on the toilet paper! or the fireplace!

MAX

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.

VICTORIA

Interesting and nontrivial story

IBRAHIM

Why is she out! It must be endless!

HARRIET

This needs to be read to each
Add a comment
Download EBOOK Sarasvatin hiekkaa by Risto Isomäki Online free

PDF: sarasvatin-hiekkaa.pdf Sarasvatin hiekkaa PDF
ERUB: sarasvatin-hiekkaa.epub Sarasvatin hiekkaa ERUB
DOC: sarasvatin-hiekkaa.doc Sarasvatin hiekkaa DOC
TXT: sarasvatin-hiekkaa.txt Sarasvatin hiekkaa TXT