Read Cântecul păsărilor by Sebastian Faulks Free Online


Ebook Cântecul păsărilor by Sebastian Faulks read! Book Title: Cântecul păsărilor
The author of the book: Sebastian Faulks
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Edition: LITERA
Date of issue: November 12th 2014
Format files: PDF
The size of the: 29.41 MB
City - Country: No data
Loaded: 1553 times
Reader ratings: 3.9

Read full description of the books:Amiens, Franţa, 1910. Stephen Wraysford, un tânăr englez de douăzeci de ani, întâlneşte dragostea vieţii în persoana lui Isabelle Azaire, soţia unui proprietar de fabrici de textile cu care a fost trimis să stabilească relaţii de afaceri. Stephen îşi convinge iubita să părăsească împreună cu el atmosfera sufocantă a vieţii de familie provinciale, dar lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. După ce rămâne însărcinată, Isabelle hotărăşte brusc să se întoarcă la părinţi, înainte să-i dea vestea că vor avea un copil. Profund marcat de această relaţie, şase ani mai târziu, Stephen o va duce cu el, îngropată în adâncul sufletului, în tranşeele marelui război care zguduie Europa. Experienţa radicală a celui mai cumplit conflict din istoria de până atunci a omenirii îl transformă lăuntric şi îi deschide perspectiva unei noi vieţi - paradoxal, prin întoarcerea la Amiens pentru a regăsi iubirea şi apoi prin salvarea lui, în urma unei explozii în subterane, de către un ofţer german cu care fraternizează.
Cu o galerie de personaje memorabile, de o mare complexitate psihologică, cu o scriitură de o intensitate şi o frusteţe tulburătoare, cu episoade capabile să răscolească sufletul oricărui cititor, romanul lui Sebastian Faulks este o emoţionantă meditaţie asupra naturii umane şi un omagiu adus soldaţilor britanici participanţi la Primul Război Mondial.


Download Cântecul păsărilor PDF Cântecul păsărilor PDF
Download Cântecul păsărilor ERUB Cântecul păsărilor PDF
Download Cântecul păsărilor DOC Cântecul păsărilor PDF
Download Cântecul păsărilor TXT Cântecul păsărilor PDFRead information about the author

Ebook Cântecul păsărilor read Online! Sebastian Faulks was born in 1953, and grew up in Newbury, the son of a judge and a repertory actress. He attended Wellington College and studied at Emmanuel College, Cambridge, although he didn’t enjoy attending either institution. Cambridge in the 70s was still quite male-dominated, and he says that you had to cycle about 5 miles to meet a girl. He was the first literary editor of “The Independent”, and then went on to become deputy editor of “The Sunday Independent”. Sebastian Faulks was awarded the CBE in 2002. He and his family live in London.


Reviews of the Cântecul păsărilor


DAVID

Quickly downloaded

ELLIOTT

Fantastic book!

FLORENCE

The author liked the book.

AARON

There are clear drawbacks

LOLA

Contradictory. On the one hand, it pulls in and on the other ...
Add a comment
Download EBOOK Cântecul păsărilor by Sebastian Faulks Online free

PDF: cntecul-psrilor.pdf Cântecul păsărilor PDF
ERUB: cntecul-psrilor.epub Cântecul păsărilor ERUB
DOC: cntecul-psrilor.doc Cântecul păsărilor DOC
TXT: cntecul-psrilor.txt Cântecul păsărilor TXT