Read IJsland by Ronald Giphart Free Online


Ebook IJsland by Ronald Giphart read! Book Title: IJsland
The author of the book: Ronald Giphart
ISBN: 9057594463
ISBN 13: 9789057594465
Language: English
Edition: Podium
Date of issue: November 9th 2010
Format files: PDF
The size of the: 573 KB
City - Country: No data
Loaded: 1434 times
Reader ratings: 7.2

Read full description of the books:Ze noemen zich handelaren in humor. Al meer dan twaalf jaar verkopen ze het publiek van hun cabaretvoorstellingen avond aan avond plezier en luim. Ze zijn dealers van de lach. Ze helpen ziekten bestrijden en voorkomen. Ze brengen mensen terug naar de bron van hun bestaan. En zo leuk is dat helemaal niet.
De hilarisch komische gebroeders Ludo en Egon van den Berg worden op hun tocht langs de Nederlandse theaters, caf├ęs en skyboxen, vergezeld door hun aangever en tekstschrijver Giph, de hoofdpersoon uit onder andere Ik omhels je met duizend armen. Na hun zesde succesvolle tournee worden de mannen, die behoorlijk op elkaar zijn uitgekeken, door hun impressario Junior meegenomen naar het ijskoude IJsland, om daar de basis te leggen voor de (al uitverkochte) nieuwe show.
Het plan is gletsjers te bezoeken, met sneeuwscooters rond te racen en het nachtleven van Reykjavik grondig te leren kennen. Op IJsland moet de eenheid worden hersteld, het vuur aangewakkerd, de passie hervonden. Dit is zeker bij Giph hard nodig. Na de heftige verliefdheid op een Friese jonge vrouw en de zeer moeizame geboorte van een zoon genaamd Bent, stelt hij zich eindelijk de wezenlijke vraag: waarom zou je het publiek aan het lachen proberen te maken, als het lachen je zelf is vergaan?
IJsland vertelt het ontroerende en tegelijkertijd lachwekkende verhaal van een cabaretier die geen grappen meer wil vertellen. De nieuwe roman van Ronald Giphart is een lofzang op de liefde en een herbezinning op de dingen die belangrijk zijn.


Download IJsland PDF IJsland PDF
Download IJsland ERUB IJsland PDF
Download IJsland DOC IJsland PDF
Download IJsland TXT IJsland PDFRead information about the author

Ebook IJsland read Online!


Reviews of the IJsland


MAX

There are significant drawbacks

STANLEY

A wonderful piece

MARIA

You can, and you should read it.

ISAAC

This book is awesome!

VIOLET

I was inspired by this book!
Add a comment
Download EBOOK IJsland by Ronald Giphart Online free

PDF: ijsland.pdf IJsland PDF
ERUB: ijsland.epub IJsland ERUB
DOC: ijsland.doc IJsland DOC
TXT: ijsland.txt IJsland TXT