Read Toinen maailmansota by Antony Beevor Free Online


Ebook Toinen maailmansota by Antony Beevor read! Book Title: Toinen maailmansota
The author of the book: Antony Beevor
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Edition: WSOY
Date of issue: 2012
Format files: PDF
The size of the: 28.38 MB
City - Country: No data
Loaded: 2244 times
Reader ratings: 4.4

Read full description of the books:Toinen maailmansota sai alkunsa elokuussa 1939 koillisen Kiinan Mantšuriassa ja päättyi kuusi vuotta myöhemmin Neuvostoliiton miehitettyä maan pohjoisosat. Euroopassa samoihin aikoihin puhjennut sota riehui Tyynenmeren ja Kiinan tapahtumista erillään, mutta sillä oli kauaskantoiset globaalit vaikutuksensa. Toinen maailmansota, ihmiskunnan historian kaikkien aikojen tuhoisin katastrofi, on vaikuttanut jälkipolvien maailmankuvan muokkautumiseen enemmän kuin mikään muu kansainvälinen konflikti. Vaikka sodan keskeisiä käänteitä on kartoitettu jo lukemattomin kirjoin ja elokuvin, kokonaiskäsitys aiheesta on jäänyt hajanaiseksi ja osin myös harhaanjohtavaksi.

Kansainvälisistä bestsellereistään palkittu historioitsija Antony Beevor esittää tässä uransa magnum opuksessa tuoreimpaan tutkimustietoon pohjaavan näkemyksensä. Toisen maailmansodan historian jo aiemmilla teoksillaan mullistaneessa Beevorissa yhdistyvät ihanteellisesti paitsi lennokas kaunokirjallinen tyyli myös laajojen asiakokonaisuuksien suvereeni hallinta.

Antony Beevorin valtapoliittisiin voimasuhteisiin pureutuva, moraalisesti tasapuolinen ja huolellisesti taustoitettu kokonaisesitys ei säästä ideologiseen tekopyhyyteen ja juonitteluun sortuneita valtakuntien johtajia. Heidän suuruudenhullujen päätöstensä seurauksena kymmenet miljoonat tavalliset rivisotilaat ja siviilit saivat surmansa mitä julmimmalla tavalla vuosina 1939–1945.

Toinen maailmansota vangitsee lukijansa ja vie sodan dramaattisille tapahtumapaikoille sen kaikille rintamalohkoille: myrskyävän Atlantin sukellusvenejahdista Pohjois-Afrikan hehkuville aavikoille, Burman viidakoista itärintaman jäätäville aroille ja aina luhistuvan Euroopan rauniokaupunkien, natsien keskitysleirien ja Japanin keisarikunnan viimeisiin kauhunhetkiin.


Download Toinen maailmansota PDF Toinen maailmansota PDF
Download Toinen maailmansota ERUB Toinen maailmansota PDF
Download Toinen maailmansota DOC Toinen maailmansota PDF
Download Toinen maailmansota TXT Toinen maailmansota PDFRead information about the author

Ebook Toinen maailmansota read Online! Antony James Beevor is a British historian, educated at Winchester College and Sandhurst. He studied under the famous historian of World War II, John Keegan. Beevor is a former officer with the 11th Hussars who served in England and Germany for 5 years before resigning his commission. He has published several popular histories on the Second World War and 20th century in general.
Reviews of the Toinen maailmansota


FELIX

An interesting book, not like the other

HARRISON

The book has disappointed, little new, lots of water!

MATILDA

Black and White

CHARLES

The butterflies in my stomach have died ...

MILLIE

There are significant drawbacks
Add a comment
Download EBOOK Toinen maailmansota by Antony Beevor Online free

PDF: toinen-maailmansota.pdf Toinen maailmansota PDF
ERUB: toinen-maailmansota.epub Toinen maailmansota ERUB
DOC: toinen-maailmansota.doc Toinen maailmansota DOC
TXT: toinen-maailmansota.txt Toinen maailmansota TXT