Read Prodavačica by Steve Martin Free Online


Ebook Prodavačica by Steve Martin read! Book Title: Prodavačica
The author of the book: Steve Martin
ISBN: 9532201122
ISBN 13: 9789532201123
Language: English
Edition: Algoritam
Date of issue: 2003
Format files: PDF
The size of the: 8.16 MB
City - Country: No data
Loaded: 1725 times
Reader ratings: 6.7

Read full description of the books:Mirabelle je krhka, nježna i nadasve romantična. Pobjegla je iz ustajale atmosfere gradića u kojem u odrasla i stigla u L.A. u potrazi za ljubavlju i nadajući se da će uspjeti kao slikarica. U L.A.-u, međutim, radi kod Neimanna, i prodaje ono što u Californiji nitko ne kupuje: rukavice. Živi u malom stanu, još uvijek otplaćuje studentski kredit, ima dvije mačke, od kojih se jedna uvijek skriva. Ima nekoliko prijateljica, koje je redovito zaboravljaju uključiti u društvene događaje kojima prisustvuju, i jedva da se može reći da je zainteresirana za Jeremyja, mladića bez ikakvih interesa kojeg je upoznala u praonici rublja. A onda, jednog utorka, u njezin život iznenada upadne gospodin Ray Porter, milijunaš.

Steve Martin, poznatiji kao zabavljač i glumac, dobitnik mnogobrojnih nagrada, započeo je svoju spisateljsku karijeru davne 1979. godine zbirkom pripovijedaka Cruel Shoes, a pripovijetkom Prodavačica samo je potvrdio da mu i pisanje ide od ruke. Na trenutke melankolična, pomalo gorka, očaravajuće iskrena, neizostavno ironična i suptlno duhovita Prodavačica je novela o chaplinovskoj djevojci zlatna srca, osamljenoj i siromašnoj, koja otkriva dosad nepoznato lice Stevea Martina. U hrvatskom prijevodu Jasne Mrakovčić, popraćen očaravajućim ilustracijama Svjetlana Junakovića, Algoritam vam predstavlja još jedan dragulj iz svoje kolekcije.


Download Prodavačica PDF Prodavačica PDF
Download Prodavačica ERUB Prodavačica PDF
Download Prodavačica DOC Prodavačica PDF
Download Prodavačica TXT Prodavačica PDFRead information about the author

Ebook Prodavačica read Online! Stephen Glenn "Steve" Martin is an American actor, comedian, writer, playwright, producer, musician, and composer. He was raised in Southern California in a Baptist family, where his early influences were working at Disneyland and Knott's Berry Farm and working magic and comedy acts at these and other smaller venues in the area. His ascent to fame picked up when he became a writer for the Smothers Brothers Comedy Hour, and later became a frequent guest on the Tonight Show.

In the 1970s, Martin performed his offbeat, absurdist comedy routines before packed houses on national tours. In the 1980s, having branched away from stand-up comedy, he became a successful actor, playwright, and juggler, and eventually earned Emmy, Grammy, and American Comedy awards.

Reviews of the Prodavačica


JAKE

This book is awesome!

HARRY

Black and White

AMELIA

The idea is great, but sometimes the text suffers

JOSEPH

Phone number you need to drive to protect against robots. I indicated the phone and downloaded without registration.

IVY

A wonderful book, like all the works of this author.
Add a comment
Download EBOOK Prodavačica by Steve Martin Online free

PDF: prodavaica.pdf Prodavačica PDF
ERUB: prodavaica.epub Prodavačica ERUB
DOC: prodavaica.doc Prodavačica DOC
TXT: prodavaica.txt Prodavačica TXT