Read Apinatalo by Sara Gruen Free Online


Ebook Apinatalo by Sara Gruen read! Book Title: Apinatalo
The author of the book: Sara Gruen
ISBN: 9525635384
ISBN 13: 9789525635386
Language: English
Edition: Bazar
Date of issue: 2011
Format files: PDF
The size of the: 34.18 MB
City - Country: No data
Loaded: 1242 times
Reader ratings: 6.8

Read full description of the books:Tutkija Isabel Duncan työskentelee Suurten ihmisapinoiden kielilaboratoriossa. Hän tutkii siellä bonoboapinoiden käyttäytymistä ja kommunikointia. Bonobot ovat ihmisapinoita,jotka ovat ihmisen lähisukulaisia: ihmisen ja bonobon DNA on noin 98-prosenttisesti sama. Isabelilla on rankka perhetausta, ja hän tuntee monesti olonsa kotoisammaksi bonobojen kuin ihmisten seurassa. Kirjan tapahtumat käynnistyvät dramaattisesti, kun tutkimuskeskukseen tehdään pommi-isku. Isabel loukkaantuu räjähdyksessä pahoin, ja bonobot pääsevät vapaaksi.

Apinat ovat hetken aikaa teillä tietymättömillä, mutta tuota pikaa niiden olinpaikka selviää: tiedotusvälineissä aletaan lanseerata aivan uudenlaista tosi-tv-ohjelmaa, jossa esiintyy ainoastaan bonoboja. Pian katsojat liimautuvat ruudun ääreen tuijottamaan, kun bonobot tilaavat itselleen netin kautta ruokaa, harrastavat ylenpalttisesti seksiä ja pyytävät Isabelia hakemaan ne pois vankeudesta.
Isabelin täytyy nyt karistaa epäsosiaalisuutensa ja etsiä ihmisliittolaisia, jotta saisi pelastettua bonobot niille epäluonnollisesta ympäristöstä.


Download Apinatalo PDF Apinatalo PDF
Download Apinatalo ERUB Apinatalo PDF
Download Apinatalo DOC Apinatalo PDF
Download Apinatalo TXT Apinatalo PDFRead information about the author

Ebook Apinatalo read Online! Sara Gruen is the #1 New York Times and USA Today bestselling author of five novels: AT THE WATER'S EDGE, APE HOUSE, WATER FOR ELEPHANTS, RIDING LESSONS, and FLYING CHANGES. Her works have been translated into forty-three languages, and have sold more than ten million copies worldwide. WATER FOR ELEPHANTS was adapted into a major motion picture starring Reese Witherspoon, Rob Pattinson, and Christoph Waltz in 2011.

She lives in Western North Carolina with her husband and three sons, along with their dogs, cats, horses, birds, and the world’s fussiest goat.


Reviews of the Apinatalo


THOMAS

This book changed my life!

OWEN

Very controversial Vpechalenija

ELEANOR

Books are incredible magic that you can carry with you.

ETHAN

The author liked the book.

LYDIA

Phone number you need to drive to protect against robots. I indicated the phone and downloaded without registration.
Add a comment
Download EBOOK Apinatalo by Sara Gruen Online free

PDF: apinatalo.pdf Apinatalo PDF
ERUB: apinatalo.epub Apinatalo ERUB
DOC: apinatalo.doc Apinatalo DOC
TXT: apinatalo.txt Apinatalo TXT