Read Szélhámos Budapest by Vilmos Kondor Free Online


Ebook Szélhámos Budapest by Vilmos Kondor read! Book Title: Szélhámos Budapest
The author of the book: Vilmos Kondor
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Edition: Libri
Date of issue: October 2016
Format files: PDF
The size of the: 19.13 MB
City - Country: No data
Loaded: 2009 times
Reader ratings: 5.6

Read full description of the books:A ​​fiatal Gordon Zsigmond nemrég tért haza Philadelphiából, ahová magánéleti válságok és a történelem viharai elől menekült. Tíz év távollét azonban hosszú idő, és itthon nem világlátott bűnügyi újságíróként, hanem Az Est lóti-futi zsurnalisztájaként tekintenek Gordonra amíg egy gatyarohasztóan forró napon, a Tabánban holtan nem találnak egy Szatmári nevű színészt és tőzsdealkuszt, akitől a szálak egy hírhedt amerikai szélhámoshoz vezetnek.
A svindler Strosnider nagy balhéra készül Pesten, a kérdés csak az, hogy miképpen néz ki a milliókat érő átverés szereposztása, és hogyan tudna Gordon beépülni a svindlerek csapatába. Hajmeresztő kalandjaiban segítségére van Czövek, a szolgálatkész bértaxis, Piri, az izgalmasan vörös színésznőcske, Turcsányi bűnügyi szerkesztőségvezető és persze minden titkok ismerője, Tata, no meg az ő ínyenc lekvárjai. Feltűnnek még a kor elengedhetetlen szereplői: dizőzök és pincérek, kóristák és kíntornások, hamiskártyások és kibicek, főurak és utcalányok, korrupt rendőrök és besúgók, illetve mindezek hátterében a girbe-gurba utcákkal tarkított, mocskosan is csodaszép, szélhámos Budapest.
Kondor Vilmos nemzetközi sikerű Bűnös Budapest regényfolyamát már nem kell bemutatni az olvasónak. Legújabb regénye azonban a Budapest Noir előzménytörténete, amelyből fény derül Gordon Zsigmond ifjúkorára, a tőzsdekrachok éveire és kedvenc zsurnalisztánk első pesti ügyére, amelyet a már ismert kalandok sora követ.


Download Szélhámos Budapest PDF Szélhámos Budapest PDF
Download Szélhámos Budapest ERUB Szélhámos Budapest PDF
Download Szélhámos Budapest DOC Szélhámos Budapest PDF
Download Szélhámos Budapest TXT Szélhámos Budapest PDFRead information about the author

Ebook Szélhámos Budapest read Online! Vilmos Kondor was born in 1954 in Hungary, he attended university in Szeged and completed his studies in Paris. He graduated in chemical engineering from Sorbonne, then returned to Hungary. Currently he teaches mathematics and physics at a high school. His first novel, Budapest Noir, originally was published in Hungary in 2008. His protagonist, the journalist Zsigmond Gordon appears in five novels altogether.
He lives with his wife, two daughters and dog in a small village near Sopron. He rarely gives interviews and loves baking.


Reviews of the Szélhámos Budapest


RORY

On one Breath

DYLAN

Interesting and nontrivial story

ANNABELLE

Why do I need to drive a phone number?

DYLAN

The book is really worthy of the bestseller!

FRANCESCA

Books are incredible magic that you can carry with you.
Add a comment
Download EBOOK Szélhámos Budapest by Vilmos Kondor Online free

PDF: szlhmos-budapest.pdf Szélhámos Budapest PDF
ERUB: szlhmos-budapest.epub Szélhámos Budapest ERUB
DOC: szlhmos-budapest.doc Szélhámos Budapest DOC
TXT: szlhmos-budapest.txt Szélhámos Budapest TXT